به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، یاور رحیمی رییس اداره منابع آب شهرستان دنا، با بیان این خبر، اظهار داشت: با اقدام به موقع این اداره و همکاری نیروی انتظامی، از حفر یک حلقه چاه غیرمجاز در روستای سمرون جلوگیری و منصوبات آن جمع آوری و جهت ادامه روند قانونی آن به اداره منابع آب شهرستان دنا منتقل شد.
وی، افزود: در عملیات دیگری نیز سه پمپاژ غیرمجاز که جهت کاشت برنج در این روستا تعبیه شده بودند نیز جمع آوری و منصوبات آنها به اداره منابع آب دنا منتقل شد.
رحیمی، با بیان اینکه خشکسالی به صورت وسیعی همه مناطق را تحت تاثیر قرار داده و می باید نسبت به آن حساسیت بیشتری داشته باشیم، گفت: از مردم عزیز درخواست دارم تا ضمن رعایت قوانین و مقررات بخش آب، نسبت به تخلفات احتمالی، هوشیار بوده و با این اداره همکاری نمایند تا انشالله این شرایط سخت به خوبی مدیریت و پشت سر گذاشته شود.