به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این خصوص، آرش مصلح مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان با بیان اینکه امسال ۶۳ مناقصه و سال قبل ۷۰ مناقصه برگزار شده است، گفت: ۳۴۰ میلیارد تومان صورت وضعیت داریم که باید پولی برای پرداخت آن وجود داشته باشد و تنها دستگاهی هستیم که همه عملیاتهای مالی آن به صورت سیستمی است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه بویراحمد اظهار داشت: حدود یک پنجم اعتبارات استان متعلق به این دستگاه است که به بهترین نحو جذب شدهاند و بدون مناقصه هیچگونه خریدی انجام ندادهایم.
وی، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱، ۷۵۱ میلیارد تومان اعتبار داشتهایم که در مرداد ماه ۶۶۰ میلیارد تومان آن جذب و بقیه مانده بود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد، بیان داشت: این دستگاه برای اولین بار از اعتبارات پدافند غیرعامل و بحران استفاده کرده و جالبتر اینکه به جای ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان کار در این دستگاه انجام شده و اگر ۳۵۰ میلیارد تومان دیگر وجود داشت اکنون جذب میشد.
مصلح، اظهار داشت: در طرح آبرسانی به لیکک ۹ قرارداد داریم که به ارزش ۴۳۰ میلیارد تومان است و هر کیلومتر لوله گذاری ۱۵ میلیارد تومان هزینه دارد و الان از ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی در ۱۱ سال گذشته، اکنون به ۷۰ درصد رسیده است.
همچنین معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: مسیری که آرش مصلح مدیرعامل آب منطقهای کهکیلویه و بویراحمد طی کرده، الگویی برای سایر مدیران استان است چرا که او برای مثال موفق شده از پدافند غیرعامل هم پول بگیرد و باید این مسیر را به سایر مدیران نشان دهد.
وی، اظهار داشت: شرکت آب منطقه ای از محل اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی نفت ۴۰ میلیارد تومان برای یک پروژه گرفتهاند و ۱۴ میلیارد تومان هم برای ایستگاههای پمپاژ گچساران گرفته شده است که این اقدامات قابل توجه است.